söndag 20 september 2009

Stort TACK!!

Nu är vi hemma igen efter helgens pysselträff. Det har varit en helt underbart rolig träff att anordna och vi hoppas att ni alla som kom är lika nöjda som vi har varit glada att fixa och greja till er :)

Vi vill rikta ett stort TACK till er alla som kom och förgyllde helgen tillsammans med oss!! Vi vill också tacka STORT till de två butikerna som deltog i helgen. Utbudet var fantastiskt, servicen likaså!!

Vi vill också rikta några varma TACK till Maria, Linda, Sara och Camillha som hjälpte oss med disk och städning. Det var mycket värt för tre tjejer med lite småtrötta ben och fötter :).

Vi kommer att göra vårt allra bästa för att anordna en lika rolig och innehållsrik träff nästa höst!

Bilder kommer i bloggen inom kort.

Återigen... vi säger bara stort stort TACK för att just DU ville komma på vår träff!!

I november är det dags igen och du är välkommen med din anmälan till enkopingspyssel@yahoo.com. Denna gång sker betalning ( 80 kr ) på plats när du kommer och eftermiddagsfika ingår. Max 44 personer så vänta inte för länge med din anmälan. Först till kvarn :)

6 kommentarer:

Lina sa...

Jättetack till er, hur roligt som helst. Håller även med Annelie om att en vecka det vore något det, så man hinner med så mycket mera. Tack Lina

Anette sa...

Kan bara hålla med föregående "talare".
Stort TACK till er alla tre för en kanontrevlig helg. Vi kommer garanterat tillbaka, det vet ni va?!


Kram

Nillalala sa...

Tack för en jättefin helg!
Jag har verkligen samlat på mig massor av inspiration efter detta och längtar efter att åka på träff igen (detta var första för mig :-))

Med vänlig hälsning

Pernilla (Karlskoga)

Ylva sa...

Som redan sagts: Tack för en toppentrevlig helg!! Undran: kan jag få ta del av listan vi skrev i med våra mailadresser...skulle behöva få kontakt med den trevliga tjej som jag satt med ryggen mot!

//ylva

Anette sa...

Ja, listan får gärna mejlas runt till deltagande personer :o)

Tette sa...

Hej och stort tack för en jättetrevlig scraphelg. Det var så inspirerande att vara med om detta. Hoppas att ni hade en fortsatt trevlig söndag också.
Ser redan framemot nästa träff.
//Tette