torsdag 12 augusti 2010

{ nu är det fullt }

Nu är träffen fullbokad vilket vi tycker är JÄTTEROLIGT!!
Vi hoppas att alla som har bokat in sig längtar efter att få pyssla och ha det bra tillsammans en hel helg :)

Vi tänkte ägna våra härliga sponsorer lite extra utrymme här så att ni alla verkligen kan se vilka våra sponsorer är!

Vi börjar med våra fyra huvudsponsorer som till alla våra träffar skickar helt UNDERBARA pysselsaker som har glatt många av våra deltagare:

Inkido
Inkido är en av Sveriges största leverantör av scrapbookingmaterial. Många butiker använder sig av Inkido som leverantör och det är inte alldeles ovanligt att det suckas djupt när Inkido släpper nya kollektioner.

Magnolia
Magnolia är i särklass Sveriges allra största leverantör av egna stämplar. Magnolia har nu även skapat ett eget högklassigt magasin som gjort braksuccé. Magnolia har designers över hela världen. Vi kan även stoltsera med att Enköpings Pyssel's Annelie är anställd på tidningen :)

Mians Scrap & Design
Mians Scrap & Design är butiken som började i lilla garaget hemma hos Mian där många av oss pysseltjejer suttit på söndagkvällarna och pysslat. Butiken flyttade sedan till större lokaler men det räckte inte och nu har butiken fått gigantisk lokal alldeles intill E18 i Enköping. Pysslare vallfärdar från när och fjärran för att shoppa hos Mian. Pysselsöndagarna finns kvar och Enköpings Pyssel's Ulrica kan man lite då och då se som kursledare i butiken.

Min lilla bod
Petra lämnade Söderhöjderna och Skapa Hobby för det lilla pittoreska samhället Örsundsbro där hon skapade sig en egen liten bod. I boden finns alltid något nytt att upptäcka, det är en skön mix av tvålar, pysselsaker och träleksaker bland mycket annat.

Förutom ovanstående så har vi lockat fram ännu fler sponsorer till höstträffen :). Vi är fullkomligt övertygade om att ni kommer gilla allt som presenteras ifrån våra sponsorer!!

Apidae Sykompaniet
Butiken som marknadsför sig med bra-att-ha-saker och som vägrar att ha extrapriser utan erbjuder låga priser redan från början!

Freja stämplar
Frejastämplar skapas av Lena som är en av Enköpings Pyssels största reklampelare och en kär vän. Lena kommer på höstträffen så henne kan du träffa live och kika på hennes läckra stämplar!

Hobby & Hantverk
Hobby och Hantverk drivs av Eva i Köping. Eva är känd i pysselvärlden som den butik man ska titta i om man vill ha en "wow-känsla" eller vill frossa i vintage-material.

Magic Home
På Magic Home finner du presenter, vackra handgjorda kort och stort sortiment av tex Sia, Cult design med mera. Det är en fröjd att stanna till i den lilla gemytliga butiken.

Mikaelas Scrap In
Mikaela är en pysslare själv som faktiskt dyker upp på septemberträffen om du vill träffa henne! Hon säljer många underbara stämplar, så är du stämplare är det till Mikaela i Karlskoga du ska vända dig.

Pagoni
På Pagoni rullar nästan allt fram. Pärlor, pärlor och mer pärlor.. och förstås allt som behövs som tillbehör för att använda pärlor i pyssel och för smyckestillverkning.

Scrapbruket
Scrapbruket ligger som namnet klingar i brukslandskap i Dalsland och erbjuder mängder av fantastiskt material. Vi gissar att Scrapbruket är Sveriges största leverantör av Martha Stewart-stansar tex. Servicen du får om du ringer dit är fenomenal!!

Stellas.se
I Stellas butik fylls det på nyheter nästan dagligen och det är inte mycket man saknar här inte! Gillar du den amerikanska stilen på websidor så blir du garanterat glad när du hälsar på här inne bland allt rosa och turkost.

Underbara hem
På Växtriket / Underbara hem i Enköping finns allt som gör ditt boende till ett hem. Du hittar blommor, dekorationer, prydnadssaker och tjusiga möbler. Vem kan motstå en vacker ljuslykta när hösten faller på?

Vilda Stamps
När Stämpelboden lades ner fortsatte några av tjejerna på egen hand och skapade då Vilda stamps. Det är en fröjd bara att besöka deras blogg. Här hittar du unika och annorlunda stämplar för ditt skapande!

Är du som butik eller leverantör  intresserad av att bli en av Enköping Pyssel's huvudsponsor? Om du är intresserad så hör av dig till oss på enkopingspyssel@yahoo.com

Vi vill passa på att rikta ett stort stort TACK till alla våra sponsorer!!

Inga kommentarer: