onsdag 12 januari 2011

{ välkommen till 2011's första träff }

Hej alla pyssliga vänner!

Nu är pysselträffen fullbokad, men anmäl ditt intresse ändå om du vill komma, för då ställs du på köplats och vi återkommer så fort någon eventuellt avbokar sin plats!

Nu har vi äntligen bestämt ett datum för årets första träff, lördagen den 12 februari.

Passa på att släppa vardagen, rym ifrån städning, småbarnen och matlagningen och kom och pyssla med oss :). Få en dag bara för dig själv med andra lika pysselgalna som du!

Vi har några små önskemål till er som kommer på träffen. Ta gärna med underlägg så vi inte skadar borden när vi skär, limmar och målar. I dessa blöta trista tider blir vi glada om ni har med er inneskor, så vi slipper tvätta golven på sena nattkröken. Om man vill ha lite ljusare på sin pysselplats rekomenderar vi att du tar med dig en bordslampa och gärna skarvsladd.

*LOPPIS. Den här träffen är det fritt fram att ta med sig loppissaker. Bord kommer finnas så passa på att rensa där hemma.

* FÖRST TILL KVARN gäller vid platserna. Vill du sitta på en speciell plats så häng på låset. Dock släpps ingen in före kl. 08.00, förutom om vi bett någon om hjälp med lokalen på morgonen :)
* Betalning på plats till någon av oss 3.

Vi öppnar lokalen klockan 8 på morgonen och pysslar på tills vi inte orkar längre. ;)
Eftermiddagsfika ingår i anmälningskostnaden.
Pris: 100 kr som betalas på plats vid ankomst!
Avbokning ska ske senast onsdag den 9 februari kl. 12.00 annars är vi tvungna att debitera dig anmälningsavgiften i efterskott.

Har du några frågor eller undringar så är det bra att maila oss på
enkopingspyssel@yahoo.com.

Max 44 platser. Blir det fullt så ställer vi dig på köplats vid anmälan.

Anmälda

1 kommentar:

Sofie sa...

Men...jag har ingen bil längre då...och har mina barn här den helgen! Hjälp, hur ska detta gå? Hm, nej, kan nog helt enkelt inte komma, jättetråkigt...men vi är inte där än, så vem vet...
Ha det så jättekul allihop!

Sofie