måndag 17 augusti 2009

Specialträff i september!

Tjingeling alla pysselvänner!!

Nu är det snart dags för vår specialträff i höst! Det är jätteroligt att så många  anmält sig *jublar*.
Träffen är nu FULLBOKAD!

Vi kommer alltså att ha en pysselträff med frivillig övernattning.
Plats för träffen kommer att vara Frösthults bygdegård som ligger utanför Enköping mot Sala. Vägbeskrivning hittar du enklast på www.hitta.se eller www.eniro.se
Träffen börjar 08.00 den 19 september och dörrarna stängs 13.00 den 20 september.
Vi kommer att duka upp frukost för de som kommer tidigt på lördagen. En lättare lunch, eftermiddagsfika, middagsbuffé ingår i priset, samt frukost på söndag morgon.

Vi kommer erbjuda utlottningar, tävlingar och demonstrationer under hela dagen.Vi kommer dessutom passa på att ägna oss åt välgörenhet och kommer att sälja lotter till förmån för Rosa bandets bröstcancerforskning. Det du kan vinna är en splitterny rosa Bind-It-All med tillhörande förvaringsväska. Det vill du absolut inte missa!

Vi kommer att ha två butiker på plats under träffen och det är Scrapgalen och Mians Scrap & Design. De kommer att komplettera varandra och erbjuda ett stort utbud med det du behöver för att kunna skapa kreativt.

I priset för träffen, 350 kr, ingår träffen, mat och utlottningar.Vi kommer att erbjuda ett fullmatat materialkit för 200 kr där du får en mängd material för ditt skapande. I detta materialkit finns även det du behöver för att kunna delta i tävlingarna.

Ang. övernattningen så vill vi bara poängtera att det inte är 4-stjärnigt utan enkel luftmadrass/liggunderlag och vi beräknar sova lite här och var i pyssellokalen. Det finns ett avskilt rum på övervåningen för ca 10-12 personer där vi tänkte placera de personer som har svårt att sova om det tisslas och tasslas lite runtomkring. De platserna delas ut lite efter regeln "först till kvarn...".

Glädjande kan vi säga att vi redan nu har börjat få respons ifrån sponsorerna och vi kommer att fylla på listan här nedan vartefter vi får svar. Vi passar på att även här i bloggen redan nu tacka stort för alla bidrag vi får in!
Sponsorer:
Apidae/Sykompaniet
Familjekontoret
Himlen runt hörnet
Hobby och Hantverk
Inkido
Magic Home
Mians Scrap & Design
Min Lilla Bod
Pagoni
Pearlized
Pysselparadiset
Scrapbruket
Scrapgalen
Scrapmania
Skapa Hobby
Pyssel Gården
Berta stamps
Stellas.se
Magic Home
Smyckestokan
Stämpelboden

Du som besökare får även 10% rabatt på ditt inköp hos Familjekontoret under hela augusti och september om du anger koden: LISCR. Självklart kommer Familjekontoret kontrollera ditt namn mot listan här i bloggen så tänk på att beställa i ditt namn!

Vill du anmäla dig så sätter du in pengar ( 350 kr för träffen eller 550 kr för träff+materialkit ) på Johannas konto och skriver ditt namn som referens. Mejla oss också på enkopingspyssel@yahoo.com och skriv att du anmält dig. Vi vill då samtidigt veta om du planerar att sova över och om du behöver någon form av specialmat ( om du är allergisk mot något ). Om du tillhör ett sällskap som gärna vill sitta tillsammans så nämn det i mejlet så lovar vi att göra vårt bästa för att uppfylla önskemålet.

Sista anmälnings+betalningsdag är 18 augusti, men håll koll på bloggen för många personer har flaggat för att de tänker komma så var ute i god tid om du vill vara säker på att få en plats.
Inbetalning = Bokad plats.
Avbokning med möjlighet till återbetalning kan ske senast 14 dagar före träffdatum!


Mer information om träffen kommer löpande.
Anmälda till Septemberträffen:

7 kommentarer:

~:Johanna:~ sa...

Ganska lång tid kvar till träffen och redan så många namn. Vi kommer att ha det såå roligt.

Maria sa...

Ser att ni har satt mig på specialmat, inte är det väl så att ni tycker att jag ska bant?

(fniss)
Maria

webmosterhelene sa...

Gud så kul det ska bli!!!

Sussie sa...

Är det inte september snart???
Ska bli jättekul!

Tette sa...

Vad kul det ska bli, jag ser verkligen framemot träffen!

Sofie sa...

Åh, så tokigt det blev för mig...jag såg att jag skulle ha barnen...så jag kunde inte komma. Nu har jag konstaterat att jag inte alls har barnen...nåja, kanske kikar förbi och säger hej om jag inte har nåt annat för mig...men erkänner lite skamset att väskan står här i hallen ouppackad sen sommarträffen.

Sofie, Sala

Kerstin Wallinder sa...

Lägger ut en chansning. jag har två platser som jag kan sälja. Vi har blivit sjuka så jag är inte säker på att vi kan gå. Två platser inkl mat övernattning och material kit 550 :- /pers
Hör av er till kerstin.wallinder@hotmail.com