lördag 22 augusti 2009

{ viktig info till dig som kommer i september! }

Nu är träffen fullbokad. Alla som stått på kö har fått en plats men nu är det fullt vilket vi tycker är jätteroligt!! Här nedan kommer lite nyttig och viktig info till dig som ska komma på träffen.

Allmänt:

I lokalens foajé har butikerna fått sina platser så vi önskar att när ni kommer, att ni lägger era ytterkläder i era bilar om möjligt. Bilen får plats ca 1 minuts gångväg ifrån dörren så det är inga långa gångsträckor runt bygdegården.

Bordsplacering:

Då det varit ett stort antal deltagare som önskat bordsplacering och platser tillsammans med reskamrater så har vi blivit tvugna att göra en fast bordsplacering för alla deltagare. Vi hoppas att det är OK och att ni får en trevlig träff vid den plats ni blivit tilldelade.

Hälsning ifrån deltagande butikerna:

Vi kommer att ha två butiker på plats under träffen och det är Scrapgalen och Mians Scrap & Design. De kommer att komplettera varandra och erbjuda ett stort utbud med det du behöver för att kunna skapa kreativt. Båda butikerna ser mer än gärna att ni förbeställer varor ifrån dem och då anger Enköpings Pyssel i er beställning. Har ni tänkt beställa större saker som förvaring, verktyg osv, så är förbeställning ett stort önskemål då butikerna inte har möjlighet att ta med sig så mycket stora saker till träffen! Scrapgalen meddelar att hon inte har möjlighet att ta betalkort på plats men man kan handla och betala in på hennes bankgiro efter träffen. Mians meddelar att hon har möjlighet till kortbetalning på plats.

OBS! Till denna träff har vi beslutat att det inte kommer att vara någon loppisförsäljning på plats. Denna möjlighet kommer åter igen på den "vanliga" träffen i november.

Vägbeskrivning till Frösthults bygdegård:http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=fr%f6sthult+7

Till dig som har GPS så är koordinaterna:
RT90:
X: 6625003, Y: 1564396
WGS84:
Lat N 59° 44′ 23″ Lon E 16° 57′ 0″
Decimal:
59.7398, 16.9502

Detta behöver du ha med dig:

- Inneskor ( bäst att vara på säkra sidan när det är höstväder ute )
- Bordslampa ( det är dålig belysning ifrån taket i lokalen )
- Skarvkabel, gärna med fler kontaktuttag ( till bordslamporna )
- Sittunderlägg ( det är lite halvhårda trästolar )
- Bordsunderlägg ( så vi skonar borden ifrån lim, glitter osv. )

Du som ska sova över:

Platserna är som tidigare sagt begränsade och vi vädjar till dig att INTE ta med dig den största luftmadrassen du har. I "sovrummet" finns plats för 10-12 personer men då förutsätts att det är en vanlig enkel gammaldags luftmadrass ELLER tunnare liggunderlag. I pyssellokalen och i köket finns det plats för resten av sovande pysslare men även där gäller att inte ha alltför stora madrasser.

Vi hoppas att just DU kommer att ha en jätterolig helg tillsammans med oss och alla andra pysslare!
Varmt välkommen i september.
Ulrica,  Annelie & Johanna

5 kommentarer:

Camillha sa...

Kommer det att bli något loppisbord på stället?? Annars får vi väl ordna ett utanför... ;-)

ulrica sa...

Hejsan Camillha!
Nej, det kommer inte att finnas loppisbord på denna träff. Vi vill att de två deltagande butikerna ska stå för all försäljning :)
I november kommer loppisbordet fram igen.

Nellyli sa...

Hej på er!
Tänkte bara höra om det är OK att komma å titta lite bara?...

Nellyli

Suss sa...

Hejsan!
Jag hörde att det inte fanns plats för loppisbord denna gång. Nu hade jag plockat ihop så mycket saker att sälja, för att få råd att kunna handla något av butikerna. Så därför kom jag på en alldeles lysande ide. Sophia och jag kör bakluckeloppis med det vi vill bli "av" med- den bästa av världar. Butikerna säljer nya saker, vi säljer ut gamla saker= vi köper nya saker i butikerna. det kan jag inte tänka mig kan bli någon konflikt eller att vare sig Mian eller Petra skulle ha något emot. Det har ju gått alldeles utmärkt på alla andra träffar eller hur? :-)

admin sa...

Hejsan Suss!

Det låter som en bra idé, men inför denna träff har vi tagit beslutet att inte ha någon form av loppisförsäljning alls. Vi har tackat nej till flera av deltagarna som ställt samma fråga som du och vi är ledsna över att behöva säga nej, men det beslutet har vi tagit sedan tidigare.
mvh.
Ulrica Annelie Johanna